Beleef je ultieme woondroom met de So Real Cube

In oktober start So Real Estate met een wel heel uniek concept: de Cube. Deze stijlvolle, verplaatsbare unit is een verkoophub boordevol inspiratie waar toekomstige bewoners terechtkunnen met vragen én alvast een voorsmaakje krijgen van hun woondroom. De Cube is immers ontworpen om je nieuwe woning alvast een beetje te beleven. De unit komt allereerst op de bouwsite van ons project in Scherpenheuvel te staan en zal nadien ook op andere werven te vinden zijn.

Een woning kies je niet zomaar – die wil je zoveel mogelijk ervaren. Precies die ambitie heeft So Real met deze Cube. Een losse, onpersoonlijke werfkeet? Dat is wat ons betreft verleden tijd. Klanten en bezoekers die interesse hebben in onze projecten, verdienen de luxe van beleving en persoonlijke service. Die brengen we vanaf volgende maand in de vorm van de So Real Cube, een exclusieve kubus waarin toekomstige bewoners hun vragen over het project kunnen bespreken en de gebruikte projectmaterialen alvast kunnen zien, voelen en uitproberen. Verkoopverantwoordelijke Ilse Bauwens verwelkomt je er graag op vaste tijdstippen.

Inspiratie

Wie inspiratie nodig heeft voor de inrichting van zijn of haar woning, kan in de Cube zijn hart ophalen. De ruimte is namelijk volledig ingericht met keuzemogelijkheden, zoals die van natuursteenspecialist Artimar. “Toen Ilse ons contacteerde, werkten we graag mee aan de Cube”, vertelt Matthias Maris, zaakvoerder van Artimar. “We vonden meteen een heel knap en bovendien uniek concept in de sector. Dankzij de Cube kunnen klanten onze materialen al voelen en bekijken nog voordat deze in hun appartement komen te liggen.” De onderhoudsvriendelijke natuursteen van Artimar wordt in de Cube onder andere gebruikt in een volledig uitgeruste keuken van partner Het Kookhuis. “Onze creatieve voelsprieten waren meteen geprikkeld toen we over de plannen voor de Cube hoorden”, vertelt Yves Teunissen, zaakvoerder van Het Kookhuis. “So Real wil zijn klanten graag een levensgroot moodboard bieden. Eén centrale unit geeft de koper zo in een mum van tijd zicht op de materialen en sfeer van zijn of haar toekomstige woning.”

Schuifraam moderne woning

De Cube inspireert met unieke ontwerp, maar is tegelijkertijd een handige plek om toekomstige bewoners mogelijke materialen en afwerkingen zelf te laten ervaren. “Bij de uitwerking lieten we niets aan het toeval over,” aldus Ilse Bauwens. “Zo vind je de stijlvolle zwarte ramen van de residentie in Scherpenheuvel ook terug in de Cube, net zoals de lamellen die je eventueel ook voor je eigen woning kunt kiezen. Aan het comfort is gedacht met de installatie van airconditioning en verwarming.” 

“In de toekomst zal onze Cube ook op andere werven ingezet worden. Het concept is immers een mooi voorbeeld van de service die we als projectontwikkelaar bieden. We betrekken onze klanten graag van A tot Z bij een project om hen zo maximaal te ontzorgen. Beleving met een gouden randje.” 

Interesse in onze appartementen in Scherpenheuvel? Je bent van harte welkom om vanaf 6 november onze Cube te bezoeken.