WIE WE ZIJN

Wie is So Real?

So Real, alles zit in de naam: een real estate-onderneming én 'écht', gewoonweg no-nonsense. Wij realiseren residentiële vastgoedprojecten met nadruk op duurzaamheid, energiezuinigheid en mobiliteit. Dat op toplocaties en kwaliteitsvol afgewerkt, op maat van de doelgroep.

Meer over ons


HOE WE WERKEN

Ontdek de corporate video

Bekijk videoOnze expertise

WAT WE DOEN

01

Divers aanbod

So Real biedt een gavarieerd aanbod van energiezuinig wonen, investeringseigendommen tot het high-end segment, dit gespreid over gans België, op toplocaties.

02

Focus op kwaliteit

Het gebruik van duurzame & hoogwaardige materialen in combinatie met een team van vakspecialisten maken dat kwaliteit een constante waarde is.

03

Toegankelijk

In een transparant bedrijf met korte communicatie- lijnen spreken wij uw taal, klare taal. U heeft 1 contactpersoon die U begeleidt doorheen het traject.

04

Klantgericht

So Real vindt thuiskomen belangrijk. Ruimte voor maatwerk, begeleiding bij materiaalkeuze of financieel advies maken dat uw visie werkelijkheid wordt.

Ontdek meer
No nonsense aanpak

No nonsense aanpak

So Real, de naam omschrijft ook hoe we werken. Al onze bestuurders zijn mensen die al jaren actief zijn in de zakenwereld en een 'echt' onderscheid maken in de diensten/goederen die ze aanbieden.

Ontdek meer
Bouwen voor iedereen

Bouwen voor iedereen

Ons aanbod is en zal heel divers zijn. We bouwen voor iedereen, van eengezinswoningen en appartementen tot het high-end segment. Inspraak van de klant staat voorop.

Ontdek meer
Meerwaarde voor mens en maatschappij

Meerwaarde voor mens en maatschappij

De 'groene trend' is niet meer weg te denken. Meer dan ooit is - onder meer door de coronacrisis - de noodzaak aan duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig wonen duidelijk geworden.

Ontdek meer

Featured work

ONZE PROJECTEN

Bekijk meer

WERK MET ONS

Wij staan klaar om u te helpen

Contacteer ons

NIEUWS EN WEETJES

Blog.

Ontdek het laatste nieuws uit de vastgoedwereld. Handige tips, nuttige informatie en interessante berichten: we hebben het allemaal in huis.

Bekijk alles

24 september 2023

Account manager / klantenbegeleiding

ONTDEK MEER
08 juni 2023

BIV Vastgoedmakelaar

Klaar voor het echte werk?

ONTDEK MEER