Expertise

WAT WE DOEN

Onze expertise

"Samen meer dan 50 jaar een vaste, succesvolle waarde in de zakenwereld, dat kan tellen!”

Onze slogan “beyond imagination” in het achterhoofd houdend, begint elk project voor ons als ontwikkelaar, met een visie. Onze kracht zit niet enkel in een dynamisch team en een persoonlijk contact maar ook in vooruitstrevende, visionaire aanpak. Door onze nauwe samenwerking met de beste mensen uit elk vakgebied: bouwtechnisch, economisch, financieel en commercieel kunnen wij U steeds het allerbeste aanbieden.

Contacteer ons

Op basis van uw individuele situatie, smaak, praktische en financiële wensen, schrijven we uw verhaal op maat uit. So Real maakt dromen structureel mogelijk en transformeert deze in een echte thuis waar U en uw gezin een leven lang van genieten.

Investeren in vastgoed is een zekerheid, een markt die floreert en groeit, een vaste waarde in een landschap vol onzekerheden. So Real Invest is een fonds geschikt voor zowel de gemiddelde spaarder die op zoek is naar meer rendement als voor de gevestigde investeerder die een aardige return on investment verwacht, geheel risicovrij. So Real Invest verwelkomt iedereen van harte om in te stappen en te genieten van een bijzonder rendement gecombineerd met een persoonlijke fiscale begeleiding.

So real en So real Invest staan voor zekerheid en transparantie, een persoonlijk contact en opportuniteiten op maat. Onze filosofie is ervoor zorgen dat onze klanten en investeerders hun huidige en toekomstige ambities kunnen waarmaken. Wij begeleiden onze klant op lange termijn, door onze multidisciplinaire aanpak zijn we bovendien in staat om innovatieve totaaloplossingen aan te reiken die naadloos aansluiten bij elk vermogen, zelfs als dat complex is.

01

Divers aanbod

So Real biedt een gavarieerd aanbod van energiezuinig wonen, investeringseigendommen tot het high-end segment, dit gespreid over gans België, op toplocaties.

02

Focus op kwaliteit

Het gebruik van duurzame & hoogwaardige materialen in combinatie met een team van vakspecialisten maken dat kwaliteit een constante waarde is.

03

Toegankelijk

In een transparant bedrijf met korte communicatie- lijnen spreken wij uw taal, klare taal. U heeft 1 contactpersoon die U begeleidt doorheen het traject.

04

Klantgericht

So Real vindt thuiskomen belangrijk. Ruimte voor maatwerk, begeleiding bij materiaalkeuze of financieel advies maken dat uw visie werkelijkheid wordt.

No nonsense aanpak

No nonsense aanpak

Ieder van onze projecten weerspiegelt onze filosofie, onze aanpak, onze passie en gebundelde ervaringen. De no-nonsense-aanpak en directe communicatie ondersteunen onze klantgerichtheid.

Bouwen voor iedereen

Bouwen voor iedereen

We creëren een thuis die volledig aan de wensen van de klant voldoet en met de nodige garanties volgens de wet Breyne (bescherming tegen malafide bouwbedrijven). Doordat we actief zijn op diverse markten in het vastgoed, zijn onze projecten vaak ook interessant voor investeerders die op zoek zijn naar opbrengsteigendommen.

Meerwaarde voor mens en maatschappij

Meerwaarde voor mens en maatschappij

Onze realisaties beantwoorden niet alleen aan de wensen van de hedendaagse klant, we kiezen ook zeer bewust voor projecten die een meerwaarde betekenen voor het vastgoedlandschap, zowel landelijk als stedelijk.

Featured work

ONZE PROJECTEN

Diamands are forever.

“Diamands are forever.”

Vroenhoven groenhoven.

“Vroenhoven groenhoven.”

Low-energy in Vlijtingen.

“Low-energy in Vlijtingen.”

Bekijk meer

WERK MET ONS

Wij staan klaar om u te helpen

Contacteer ons