Een veilige belegging

Investeren in vastgoed.

Een veilige en zorgeloze belegging met een vaste return on investment.

Expertise, innovatie en veilig beleggen gaan hand in hand.

Wij bieden investeerders een vast rendement dankzij een veilige belegging die tegelijkertijd transparant is.

Geen zorgen met het zoeken van de juiste huurder(s), met het onderhoud van jouw appartement(en) of de talrijke vergaderingen van mede-eigenaars.

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is.

Contacteer ons vrijblijvend, we hebben zeker wat in portefeuille voor jou!


Contacteer ons

Dirk Somers

“Onze vastgoedexpertise groeit voort uit een uitgebreid netwerk van real estate ondernemingen en ervaringen. Wij streven er naar te voldoen aan de specifieke wensen van elke klant en reiken dag na dag de meest geschikte investeringen op maat aan.

De ervaring, kwaliteit en omvang waarvoor So Real Invest bekendstaat, vormen de grondslag van ons dagelijks werk.

Om dit het best te duiden met een beeld: alles wat we doen en alles wat we onze klanten aanbieden, hebben we vanaf de grond zelf opgebouwd. Onze producten kennen we als geen ander. De marktwaarde, de kwaliteit, de locatie, de technische achtergrond…Want wat je zelf doet, doe je altijd best!”

Herwig Mullens

Het vermogen om dichtbij onze investeerders te staan is van cruciaal belang.

Persoonlijke relaties opbouwen met onze klanten, de transparantie die we nastreven maken dat we succesvol zijn. Vaak zijn het ook net deze kwaliteiten die doorslaggevend zijn om met ons in zee te gaan.

Omdat we inzetten op innovatie en kennis, worden we constant aangemoedigd een stapje verder te gaan. Elke vernieuwing vergroot onze efficiëntie in onze projecten en leidt tot een toegevoegde waarde.