Tongers Veld lot 13

LOT 13

Herenweg - • 3700 Tongeren

€ 395.000


Weelderig wonen op Tongers veld
Waar de Herenweg en de Mantelstraat elkaar ontmoeten aan de stadsrand van Tongeren, torent binnenkort een nieuw project boven de Tongerse velden uit. So Real bouwt er elf eigentijdse woningen met een frisse duurzame toets. De knappe koppen van D&D Architecten uit Hasselt zorgen er opnieuw voor dat het architecturale plaatje klopt.
Het Tongers Veld wordt een boeiende mix tussen open en halfopen bebouwingen. Steevast verpakt in modern design met landelijke elementen. Een project om bij weg te dromen.


LOT 13
Deze halfopen bebouwing pronkt weldra aan de entree van de nieuwe verkaveling op de Herenweg in Tongeren. Een landelijke architectuur, Vandersanden gevelstenen, nl. Oud Brabant zorgen voor een tijdloze en imposante indruk. Deze woning wordt volledig afgewerkt, zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming, een knappe keuken en badkamer naar eigen smaak ... kortom, een woondroom op maat met ruime budgetten.
De werken zijn gestart, oplevering 12/2024. U kan de woning op afspraak bezichtigen. 


Hedendaagse harmonie
So Real en architectenbureau Drieskens & Dubois?
Een ijzersterke tandem. Beiden Hasselt-based met een rechtdoorzee-aanpak. Het architectenbureau focust op
variatie in het architecturale design van het project, maar giet het in een passend geheel voor een harmonieus straatbeeld. Strak en modern, en toch gezellig landelijk. Met dit project bedient So Real een breed publiek. In het aanbod: open en halfopen bebouwingen met drie slaapkamers en één of twee badkamers. Ook geniet elke woning van een stukje groene rust met een aangelegde tuin. De architecten werken hier met veel licht en een optimaal ruimtegebruik.

BEN-wonen op maat
Het BEN-wonen is stilaan een constante in het aanbod van So Real. Zonder in te boeten op comfort, krijgen alle woningen hier een ‘bijna energieneutraal’ karakter. Denk aan warmtepompen, zonnepanelen en andere groene energiebronnen. Wij bouwen op maat van onze planeet. Maar ook het interieur valt onder de duurzame categorie. Via maatwerk en vakmanschap pakt So Real uit met kwalitatieve materialen. De afwerkingsbudgetten zijn in dit project voldoende hoog om in het luxesegment te vallen. Specifieke wensen tovert So Real om in tastbare interieurelementen. De interieurarchitect gaat graag aan de slag met de woondromen van de klant. Denk maar aan bijkomende maatkasten of een aangepaste indeling van een uitgetekende ruimte.

Voel jij een match?
Zie jij een woondroom in een villawijk met zicht op de Tongerse velden zitten? Op een boogscheut van de stad en al haar troeven? Dan past dit project in jouw straatje! So Real luistert naar je wensen en vertelt je graag uitgebreid over de nieuwe verkaveling in Tongeren.

Contacteer ons via +32 475 222 722 of info@soreal.be
 

429 m² grondopp.

204 m² woonopp.

3 slaapkamer(s)

1 badkamer(s)

Halfopen

1 garage(s)

epc waarde a

EPC Label

+ = = + +

Grondwaarde

€ 95.000,00

Constructiewaarde

€ 300.000,00

Vraagprijs

€ 395.000

BTW

€ 63.000,00

Registratiekosten

€ 11.400,00

Totale prijs

€ 469.400,00

Deel dit project

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.