Joke Deblauwe en Ilse Bauwens zijn niet alleen bestuurder van So Real, ze zetten ook dag na dag vanuit hun eigen talent de schouders onder jouw bouwdroom. Terwijl Joke op administratief en boekhoudkundig vlak alles in goede banen leidt, vormt Ilse Bauwens de schakel tussen klant en aannemer en is ze het aanspreekpunt voor al je vragen. “We vormen een hechte tandem binnen So Real, waardoor we onze klanten steeds een onberispelijke, persoonlijke service kunnen garanderen”, aldus Ilse Bauwens.

Oog voor comfort

So Real Estate realiseert en verkoopt residentiële vastgoedprojecten, op toplocaties in heel België. Weldoordacht, zodat ze een meerwaarde betekenen voor het (vastgoed)landschap, en volledig afgestemd op de wensen van de hedendaagse klant. “Met veel aandacht voor duurzaamheid dus, dat spreekt voor zich, maar ook met oog voor het comfort van de bewoners. Wil je de kamerindeling toch anders? Wil je de maatkasten mee integreren in het project? Heb je nood aan interieuradvies? Wij kijken graag mee naar je noden en schakelen onze interieurexperts of architect in om ze te vertalen naar je woning. Dat meedenken maakt echt wel het verschil.”

Boeiend en veelzijdig

Of dat een vrouwelijke troef is? “Goh, de bouwwereld is nog steeds een mannenbastion. Maar als vrouw kun je je daar net in onderscheiden. Ik denk dat we een goed klankbord vormen bij het overleg over materialen, de afwerking van je woning, bijdragen in het klantencontact en vooral, zoals iedereen weet: vrouwen kunnen heel volhardend zijn. Ieder project is anders, net zo uniek als de klant. Elke dag bestaat ook uit afwisseling. ‘s Ochtends schuif ik bijvoorbeeld aan bij de notaris, ‘s middags begeleid ik klanten op kantoor en ’s namiddags bezoek ik de werf om de werken nauwgezet op te volgen. Net dat maakt het zo fijn. Maar het allerleukste, en dat zullen ook de heren beamen, dat is toch het feit dat we samen bouwdromen waarmaken. Dus heb je net als wij een no-nonsensementaliteit, ben je gemotiveerd, ervaren en wil je So Real mee helpen uitbouwen? Dan ben je zeker welkom in ons team.

Bladeren door boek