Vrouwen in vastgoed, dat wérkt gewoon. Dat hoef je projectontwikkelaar So Real Estate uit Hasselt niet uit te leggen. Met drie vrouwelijke krachten in het team, zien ze die mooie match elke dag. Bestuurster en hoofd sales Ilse Bauwens is fier op dat gezonde evenwicht. “Iedereen binnen ons team heeft zijn eigen troeven. Man en vrouw. Ze komen samen in onze no-nonsense- en persoonlijke aanpak. Elke schakel draagt bij aan het geheel.” Bestuurster en boekhoudkundig specialist Joke Deblauwe beaamt dat So Real een divers aanbod van talenten en kwaliteiten aanbiedt ter ondersteuning van alle klanten. 


Uitblinker in service 


So Real legt de lat graag hoog. Met kwaliteit en comfort voorop. Als vastgoedpartner realiseren én verkopen ze projecten over heel België op absolute toplocaties. Met de wensen van de klant in het achterhoofd en het nodige respect voor de omgeving, duurzaamheid en mobiliteit. So Real surft mee op de golven van haar klanten en de markt. “In de vastgoedsector moet je jezelf als onderneming onderscheiden”, geeft Ilse Bauwens mee. “Wij blinken uit in dat extra rondje. Die extra kilometer die we graag lopen voor onze klanten. Daarin maken we elke dag het verschil. En dat doen we sinds september vorig jaar met een extra vrouwelijke duizendpoot binnen ons team.”

Boeiende meedenkers 

Sara Bussé, accountmanager, kwam een half jaar geleden bij het team. Als rechterhand van Ilse neemt ze onder andere de klantenbegeleiding onder haar vleugels. “Ik had al heel wat expertise in de bouwwereld opgedaan voor ik bij So Real kwam werken”, vertelt Sara. “Hier kan ik echt het verschil maken voor onze klanten: hen maximaal ontzorgen in de creatie van hun woondroom. Hoe ik dat doe? Ik denk vooral graag met de klant mee, ben makkelijk bereikbaar voor alle vragen en adviseer waar nodig. Ik stel mezelf in de plaats van de klant en biedt alle mogelijke hulp aan. Een totaalpakket als het ware. Klantenbegeleiding is een essentieel onderdeel van de ervaring bij So Real. Ik neem de klant mee naar leveranciers om belangrijke woonkeuzes te maken. En ik loop daarin ook graag die extra mile. Net zoals So Real dat doet. Geen stap is mij te veel om de bouwdroom van onze klanten waar te maken.” 

 

So Real vrouwen in vastgoed