Midden in Koninksem, het eeuwenoude groene dorp aan de rand van oerstad Tongeren, staat Hoeve Brone. Op een steenworp van de oudste weg van de Lage Landen: de Romeinse heirbaan van Tongeren naar Bavay. Een stukje geschiedenis. Een kilometerslange verhalenverteller. En dat doet So Real ook in het nieuwe project. Het historische verhaal van de hoeve opnieuw vertellen in dertig woondromen, onder begeleiding van een knap team. 

Ambitieuze groene bouwplannen 

Dit is de ideale ondergrond om verleden en heden samen te brengen. Het resultaat van die denkoefening? Maar liefst
30 wooneenheden, 36 ondergrondse parkeerplaatsen én een duurzame focus. Sfeervolle charme, in een ecologisch jasje. Bij So Real zetten we – zoals in al onze projecten – onvermoeibaar in op het BEN-wonen. Bijna energieneutraal zonder in te boeten op comfort. Zo trekken we het groene van buiten naar binnen in Hoeve Brone: duurzame energiebronnen verzorgen hier verwarming, ventilatie en warm water. Het herbestemmingsproject pakt uit met innovatieve warmtepompen, zonnepanelen en elektrische laadpalen. So Real laat het jaar 2023 met plezier binnen in deze hoeve van weleer. 

Zowel de hoeve zelf, als het terrein erachter krijgen een nieuwe bestemming. In respectievelijk 13 en 17 wooneenheden, in één-, twee- of drie- slaapkamerappartementen. Allemaal voorzien van een terras of tuin om optimaal van de groene omgeving te genieten in volledige privacy. En dat: met natuurlijke materialen die een streling voor het oog vormen. Het esthetische, functionele en duurzame aspect ontmoeten elkaar hier.

Waakzame woonbouwers 

Wie die woondromen waarmaakt?
Het team van So Real. Waarin ieder
zijn expertise ter harte neemt. Zo
gaat de immer nieuwsgierige Dirk op
zoek naar historische pareltjes en kan
je bij Ilse terecht voor vragen in élke wooncategorie. Sara neemt je mee in

de aangename klantenbeleving van het uitkiezen van o.a. materialen en afwerking en Jonathan zorgt dan weer voor rust tussen leveranciers en aannemers 

in het project. Administratieve en financiële duizendpoten Joke en Herwig vervolledigen het team. Architectenbureau Michel Janssen uit Tongeren tekende de plannen uit. 

Net zoals So Real een levendig samenspel is van verschillende schakels, is project Hoeve Brone in Koninksem dat ook. Alleen ga je sneller, maar samen kom je véél verder.

Hoeve Brone

Is Hoeve Brone jouw woondroom?
Bij So Real zijn dromen geen bedrog. Contacteren doe je ons via: www.soreal. be, 0475 222 722 en info@soreal.

Maak snel je afspraak! www.hoevebrone.be
Kies je datum en tijdstip en kom langs in de So Real cube

Actie: Beslis voor 30 april 2023 en geniet van €5.000 extra afwerkingsbudget.