Het Hasseltse So Real is geen doorsnee vastgoedonderneming.

In het portfolio? Een reeks residentiële projecten met een sterke focus op duurzaamheid, energiezuinigheid én mobiliteit, verspreid over België. Met een warm hart voor vastgoed zet de Limburgse onderneming klantvriendelijkheid en persoonlijk contact op nummer één. En dat voel je in alle projecten.

Projecten met karakter

So Real pikt er steevast de uitdagende projecten uit. Van ‘Merkwaardig Mercko’, gebouwd op de fundamenten van het voormalige modeparadijs Merco in hartje Bilzen, tot ‘Hoeve Brone’, het herbestemmingsproject van de eeuwenoude hoeve in Koninksem. So Real gaat voor maatwerk. Met respect voor het verleden, de omgeving én de wensen van de klant. Een denkoefening die resulteert in knappe totaalprojecten. Afgewerkt in hoogwaardige materialen: een duurzame keuze die een constante vormt in het denk- en werkproces van So Real.

Duurzame doeners en denkers

Energiezuinig bouwen is voor deze vastgoedonderneming dus geen keuze, maar een vaste waarde die hen duidelijk onderscheidt. So Real zet onvermoeibaar in op het BENwonen. Zonder in te boeten op comfort! Duurzame energiebronnen, groene stroom, regenwaterputten, groendaken, ... Elk project krijgt de broodnodige duurzame basis mee. Zo maakt So Real niet alleen het verschil voor klanten, maar ook voor de omgeving.

Warm klantencontact

Iedereen op zoek naar vaste waarden, is welkom bij So Real. Van éénslaapkamerappartementen tot ruime woningen en high-end penthouses, So Real is van alle markten thuis. Maatwerk, transparantie, een face-to-face contact met de bouwheer. Feeling voor design gecombineerd met kwalitatieve materialen, ruime afwerkingsbudgetten en een klantenopvolging van A tot Z: hier maken wij hét verschil.

Waakzame woonbouwers

De architecten van al die woondromen? Het team van So Real. Een team waarin ieder zijn expertise ter harte neemt. Zo heeft Dirk een neus voor opportuniteiten in het onroerend landschap en kan je bij Ilse terecht voor vragen in élke wooncategorie. Sara neemt je mee in een aangename klantenbeleving van het uitkiezen van o.a. materialen tot maatwerk en Jonathan zorgt dan weer voor een strakke planning en opvolging, wat zorgt voor rust tussen koper, bouwheer, leveranciers en aannemers in het project. Administratieve, financiële en fiscale duizendpoten Joke en Herwig vervolledigen het team. Grasduin zelf eens in het aanbod via www.soreal.be om te zien hoe we woondromen waarmaken.