Residentie De Winghe

Energiezuinig wonen op een toplocatie in het groene Hageland, tussen Leuven en Aarschot? Maak kennis met De Winghe, vijf traditioneel hedendaagse woningen in Tielt-Winge. Comfort, duurzaamheid, leefplezier en een hoge graad van afwerking staan hier centraal. Een woondroom. Meer nog: je geniet nu tijdelijk van een verhoogd afwerkingsbudget. Handig om je nieuwe huis nóg meer op je wensen af te stemmen. 

Koper aan het woord: “Investeren in onze toekomst” 

Valérie, je kocht een woning in het gloednieuwe project De Winghe in Tielt- Winge. Hoe verliep die zoektocht?
Valérie:“Heel vlot eigenlijk. De woning
past perfect binnen de ligging die we voor ogen hadden en het is bovendien ook
een BEN-woning. Dat was voor ons een minimumvereiste. Het uitzicht, de indeling en de oppervlakte is precies wat we zochten.” 


Is dat BEN-wonen dé belangrijkste troef? 

Valérie: “Waarschijnlijk wel. We wilden graag duurzaam en zo energieneutraal mogelijk wonen. Daarbij is de woning ook nog eens volledig ons ding en paste het sleutel-op-de- deurprincipe ook in ons straatje. We waren op zoek naar iets wat volledig instapklaar was met de juiste duurzame accenten. 

De woning oogt heel modern met enkele landelijke elementen zoals het hout in combinatie met de strakke zwarte ramen.” 

Energie is voor veel mensen een doorslaggevende factor, zo blijkt.
Valérie: “Je kan ook bijna niet anders in deze tijden. Op ons zoeklijstje stond bovenaan zonnepanelen, een must-have om duurzame energie in huis te krijgen. We wilden ook graag vloerverwarming. En een solide isolatie die alle warmte in huis houdt. Het bleken allemaal troeven van de woning die we kochten in Tielt-Winge. Het is heel fijn dat So Real ook in dat duurzame aspect investeert. Zo investeren wij op onze beurt ook in onze toekomst.” 

So Real investeert ook in de architectuur van zijn projecten. Zie je dat terug in De Winghe?
Valérie: “Dat viel ons al eerste op, de buitenkant van de woning. Een mooie klassieke gevelsteen die qua kleur en architectuur mooi samenvallen. So Real werkt samen met degelijke partners, dat zie je aan de afwerking van het project. We zijn heel blij met onze aankoop. So Real vormden voor ons een partner die ons begeleidt van a tot z, ons ontzorgt in zaken die veel stress opleveren en altijd bereikbaar is.“ 

“Een huis kopen is een grote investering die je niet zomaar tussen pot en pint doet. In dat proces heb je iemand nodig die je zegt wat goed is en wat niet. En waar de mogelijkheden liggen. So Real bleek de juiste partner voor onze woondroom.” 

Ontdek het project: https://residentiedewinghe.be