Nieuwe verkaveling in villawijk Tongers Veld

Herenweg - • 3700 Tongeren

Vanaf € 375.000


Weelderig wonen op Tongers veld
Waar de Herenweg en de Mantelstraat elkaar ontmoeten aan de stadsrand van Tongeren, torent een nieuw project boven de Tongerse velden uit. So Real bouwt er elf eigentijdse woningen met een frisse duurzame toets. De knappe koppen van D&D Architecten uit Hasselt zorgen er opnieuw voor dat het architecturale plaatje klopt.
Het Tongers Veld wordt een boeiende mix tussen open en halfopen bebouwingen. Steevast verpakt in modern design met landelijke elementen. Een project om bij weg te dromen.


DIVERSE LOTEN met moderne of landelijke woning, instapklaar, energiezuinig & aangelegde tuin.
Deze woningen pronken weldra op de nieuwe verkaveling op de Herenweg (9 woningen) en Mantelstraat (2 woningen) in Tongeren. Een landelijke of moderne architectuur, een combinatie van Vandersanden gevelstenen, aluminium gevelbekleding, crepie en/of gekaleide gevels zorgen voor een tijdloze en imposante indruk. Deze woningen worden volledig afgewerkt met ruime budgetten, zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming, tuinaanleg, een knappe keuken en badkamer(s) naar eigen smaak ... kortom, een woondroom op maat in een rustige villawijk. 
De werken zijn inmiddels gestart, opleveringen zijn voorzien eind 2024, ruimte voor eigen inbreng en afwerking kan uiteraard.


Hedendaagse harmonie
So Real en architectenbureau Drieskens & Dubois?
Een ijzersterke tandem. Beiden Hasselt-based met een rechtdoorzee-aanpak. Het architectenbureau focust op
variatie in het architecturale design van het project, maar giet het in een passend geheel voor een harmonieus straatbeeld. Strak en modern, en toch gezellig landelijk. Met dit project bedient So Real een breed publiek. In het aanbod: open en halfopen bebouwingen met drie of vier slaapkamers en één of twee badkamers. Ook geniet elke woning van een stukje groene rust met een zongerichte tuin. De architecten werken hier met veel licht en een optimaal ruimtegebruik. De gevelstenen variëren naargelang de woningen: Vandersanden Lagos, Wapper Silver - Greydust - Snowdust , Oud Kapelle, Oud Brabant, combinaties met crepie en aluminium gevelbekleding of liever gekaleid, voor ieder wat wils! 

BEN-wonen op maat
Het BEN-wonen is stilaan een constante in het aanbod van So Real. Zonder in te boeten op comfort, krijgen alle woningen hier een ‘bijna energieneutraal’ karakter. Denk aan warmtepompen, zonnepanelen en andere groene energiebronnen. Wij bouwen op maat van onze planeet en jouw portefeuille zodat de vaste energiekosten drastisch verlaagd worden. Maar ook het interieur valt onder de duurzame categorie. Via maatwerk en vakmanschap pakt So Real uit met kwalitatieve materialen. De afwerkingsbudgetten zijn in dit project voldoende hoog om in het luxesegment te vallen. Specifieke wensen tovert So Real om in tastbare interieurelementen. De interieurarchitect gaat graag aan de slag met de woondromen van de klant. Denk maar aan bijkomende maatkasten of een aangepaste indeling van een uitgetekende ruimte.

Voel jij een match met deze woningen in de Tongerse villawijk?
Zie jij een woondroom met zicht op de Tongerse velden zitten? Op een boogscheut van de stad en al haar troeven? Dan past dit project in jouw straatje! So Real luistert naar je wensen en vertelt je graag uitgebreid over de nieuwe verkaveling in Tongeren.

Contacteer ons via +32 475 222 722 of info@soreal.be
 

Overzicht Project

Nieuwe verkaveling in villawijk Tongers Veld

unit Woonopp. Slk. Badkamer Parking Prijs
LOT 10 218 m² 3 1 0 € 420.000 Meer info
LOT 11 217 m² 3 1 0

Verkocht

LOT 12 214 m² 3 1 0

Verkocht

LOT 13 204 m² 3 1 0

Verkocht

LOT 14 177 m² 3 1 1

Verkocht

LOT 15 182 m² 3 1 1

Verkocht

LOT 16 197 m² 3 1 1 € 470.000 Meer info
LOT 18 203 m² 3 1 1 € 495.000 Meer info
LOT 19 192 m² 3 1 1 € 475.000 Meer info
Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.