Handelspand in Bilzen

Terug naar overzicht

Bedrijvig in Bilzen - H0.2 Mercko

Korenstraat 10 • 3740 Bilzen

€ 215.000

Korenstraat 10 • 3740 Bilzen

Tel. +32 475 222 722

info@soreal.be


Bedrijvige handelsruimtes 
Het gelijkvloers van Mercko zal bruisen van bedrijvigheid. De twee ruime, gloednieuwe handelsruimtes baden in licht door de volledige glazen voor- en zijgevel. Het vormt een luxueus fundament voor de rest van het gebouw. De indeling? Volledig afhankelijk van de toekomstige kopers die tussen deze muren zullen handelen. De bestemming kan nog alle kanten op!

Architectuur met grote A
De hoek die de Korenstraat en Romboutstraat in hartje Bilzen met elkaar verbindt, staat bij élke Bilzenaar – en ver daarbuiten – in het collectieve geheugen gegrift als de Merco, de kledingwinkel op maat. Wij voegden de K van kwaliteit toe.  De iconisch plek maakt in het nieuwe project plaats voor enkele exclusieve woondromen. Uit de assen van het voormalige pand, rijzen 2 handelspanden in unieke keramische gevelbekleding met natuursteenlook. De kleren maken hier duidelijk de man. De brons/goudkleurige ramen benadrukken het luxueuze karakter, de rode draad doorheen het project. Daarbij voeden thema’s licht en lucht het ontwerp van de architecten.

Bilzen is zowat het schoolvoorbeeld van alles wat een moderne stad nodig heeft. Van een bruisend stadscentrum met heel wat lekkere eet- en winkelgelegenheden tot landcommanderij Alden Biesen en diverse natuurlandschappen en groene parken. Daarbij ook nog eens vlot bereikbaar via de E313, N2 en N730. Alle wegen leiden naar hartje Bilzen!

Ideale handelspand
Zit dit project je als gegoten? Of nemen we hier en daar best nog een detail in aanmerking? So Real luistert graag naar jouw wensen. Zo bouwen we dromen op jouw eigen unieke maat. Casco of volledige afgewerkt, aan jouw de keuze. We informeren je graag over de uitrol van dit project in Bilzen. Contacteer ons via +32 475 222 722 of info@soreal.be. Maak snel een afspraak!

Bebouwing

94 m² grondopp.

Financieel

Vraagprijs € 215.000
Grondwaarde € 68.700,00
Constructiewaarde € 146.300,00
BTW
€ 30.723,00
Registratiekosten € 8.244,00
Totale prijs incl. btw en registratie € 253.967,00

Deel dit project

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.