Merkwaardig Mercko - 6%

Romboutstraat 21 • 3740 Bilzen

Vanaf € 345.000


Maatwerk Mercko kleedt hartje Bilzen op!
Op de fundamenten van het voormalige mode- paradijs Merco in hartje Bilzen, broedt So Real op een nieuwe woondroom. Daar waar je voorheen tailor made en unieke kledingstukken kon bemachtigen, prijken binnenkort acht luxueuze appartementen én twee handelspanden.
En dat ook: handgemaakt in samenwerking met D&D Architecten uit Hasselt. Een bijzonder stukje architecturaal maatwerk in het hart van de stad.

Bilzen is zowat het schoolvoorbeeld van alles wat een moderne stad nodig heeft. Van een bruisend stadscentrum met heel wat lekkere eet- en winkelgelegenheden tot landcommanderij Alden Biesen en diverse natuurlandschappen en groene parken.
Daarbij ook nog eens vlot bereikbaar via de E313, N2 en N730.

Alle wegen leiden naar hartje Bilzen!

Project Mercko is de naald in de hooiberg van woondromen die je zoekt. Met aandacht voor energie, de omgeving én de architectuur kan je hier in alle rust en luxe thuiskomen.

Architectuur met grote A
De hoek die de Korenstraat en Romboutstraat in hartje Bilzen met elkaar verbindt, staat bij élke Bilzenaar – en ver daarbuiten – in het collectieve geheugen gegrift als de Merco, de kledingwinkel op maat.

Wij voegden de K van Kwaliteit toe in residentie Mercko. De iconisch plek maakt in het nieuwe project plaats voor enkele exclusieve woondromen. Uit de assen van het voormalige pand, rijzen 8 appartementen in unieke keramische gevelbekleding met natuursteenlook. De kleren maken hier duidelijk de man. De brons/goudkleurige ramen benadrukken het luxueuze karakter, de rode draad doorheen het project. Daarbij voeden thema’s licht en lucht het ontwerp van de architecten.

Het project bouwt zich op in drie verdiepen. Drie tweeslaapkamerappartementen op de eerste verdieping, een kopie daarvan een etage hoger en op de hoogste etage twee prachtige penthouses. Elk woonunit heeft een ruime open living en keuken. De woningen zijn afwisselend voorzien van een lichtrijk zicht op de Korenstraat en de Romboutstraat
met een bijhorend terras.

De gunstige oriëntering doet hier de hele dag genieten. De appartementen zijn voorzien van
handige bergingen in de woning zelf én ondergronds. De grote fietsenstalling tussen de handelspanden op het gelijkvloers zorgt voor een veilige opbergplek voor je stalen ros. Kortom: project Mercko is een stukje hoogwaardige architectuur doordrenkt in doordacht ruimtegebruik.

Bedrijvige handelsruimtes
Het gelijkvloers van Mercko zal bruisen van bedrijvigheid. De twee handelsruimtes baden in licht door de volledige glazen voor- en zijgevel. Het vormt een luxueus fundament voor de rest van het gebouw. De indeling? Volledig afhankelijk van de toekomstige kopers die tussen deze muren zullen handelen. De bestemming kan nog alle kanten op!

Duurzame focus
So Real blinkt uit in duurzame en energiezuinige keuzes. Het is de laatste jaren een constante in het uitdenken en -werken van projecten. So Real blinkt uit in duurzame en energiezuinige keuzes. Woonproject Mercko in Bilzen krijgt een warmtepomp, zonnepanelen, superisolerende beglazing en een duurzame, onderhoudsvriendelijke gevelbekleding.

Het kleinschalige en kwalitatieve project geniet ook van een 6% btw- regelgeving. Zo ben je verzekerd van een gunstige financiële regeling. We onderzoeken graag samen met jou of je in aanmerking komt.

Gepaste woondroom
Zit dit project je als gegoten? Of nemen we hier en daar best nog een detail in aanmerking? So Real luistert graag naar jouw wensen. Zo bouwen we woondromen op jouw eigen unieke maat.

We informeren je graag over de uitrol van dit project in Bilzen.
Contacteer ons via +32 475 222 722 of info@soreal.be.

Op zoek naar een ander pareltje?
Grasduin dan zeker eens door ons projectenaanbod op www.soreal.be.

Overzicht Project

Merkwaardig Mercko - 6%

unit Verdieping Woonopp. Terras Slk. Badkamer Prijs
H0.1 0 134 m² 0 0

Verkocht

A1.1 1 106 m² 15,95 m² 2 1 € 410.000 Meer info
A1.2 1 84 m² 17,25 m² 2 1

Verkocht

A1.3 1 103 m² 18,1 m² 2 1 € 434.000 Meer info
A2.1 2 107 m² 10,9 m² 2 1 € 434.000 Meer info
A2.2 2 84 m² 17,25 m² 2 1

Verkocht

A2.3 2 103 m² 12,35 m² 2 1 € 434.000 Meer info
A3.1 3 111 m² 93,3 m² 2 1

Verkocht

A3.2 3 97 m² 9,3 m² 2 1

Verkocht

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.