Grandeur in Geraardsbergen - 6%

Collegestraat 22 • 9500 Geraardsbergen

Architect: Drieskens & Dubois

Vanaf € 249.000


De ideale locatie voor een residentie van So Real. Die vonden we meer bepaald aan de Collegestraat. The Residence in al zijn grandeur.
Het is hier, achter de beschermde voorzijde van de imposante notariswoning uit circa 1850, dat we The Residence bouwen: maar liefst dertien high- endappartementen, met veel respect voor het authentieke karakter van het originele pand én een hedendaagse verfijnde vormgeving.

 

Een kolfje naar de hand van architecten Drieskens en Dubois, die het karakter van het originele pand verder doortrekken naar de nieuwe aanbouw. Dat doen ze niet alleen in belijning, maar ook in uitvoering, zoals bijvoorbeeld met het gebruik van de dieprode baksteen en natuursteen die perfect aansluiten op de kleur van de voorgevel. Tegelijkertijd zijn de stenen ook strak vormgegeven, waardoor er een inspirerende link ontstaat tussen heden en verleden.

 

Achter deze architecturale parel krijgen de appartementen – waarvan enkele als duplex zijn bestemd – stuk voor stuk een unieke indeling met steeds 1 of 2 slaapkamers en een oppervlakte van 72 tot 188 m2. Een deel van de woningen geniet van een inpandig terras of loggia. Deze speciale ruimte bevindt zich telkens binnen de structuur van het appartement, en zorgt dankzij een grote raampartij voor royaal veel lichtinval. Ideaal om een tuinkamer te creëren waar u in alle seizoenen kunt genieten van de groene omgeving.

 

De overige appartementen krijgen een buitenpandig terras aan de achterzijde van het gebouw. Maar voor welk appartement je ook kiest: stijlvolle luxe en authenticiteit komen er als geen ander samen. Je geniet hier overigens niet alleen van een centrale ligging, maar ook van parkeercomfort. Zo geeft een poortopening in het gebouw toegang tot de oprit naar de achtergelegen parking, die groen wordt ingericht. Bewoners hebben hier hun eigen parkeerplaats én een tuinberging ter beschikking.

Overzicht Project

Grandeur in Geraardsbergen - 6%

unit Verdieping Slk.
A0.2 0 2 Meer info
A0.3 0 2

Verkocht

A0.4 0 1

Verkocht

A1.1 1 2

Verkocht

A1.2 1 2

Verkocht

A2.1 2 2 Meer info
A2.2 2 2 Meer info
A2.3 2 2

Verkocht

A2.4 2 2

Verkocht

A3.1 3 2 Meer info
A4.1 4 2

Verkocht

A4.2 4 2

Verkocht

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.