De Winghe in St. Joris Winge.

leuvensesteenweg 156 • 3390 Tielt-Winge


TRADITIONEEL HEDENDAAGS

Voor het ontwerp van de woningen bundelden we opnieuw de krachten met architectenbureau Drieskens & Dubois. Resultaat? Vijf nieuwbouwwoningen die comfort en duurzaamheid als geen ander combineren met een uniek en inspirerend ontwerp.

De woningen van De Winghe stralen met hun klassieke baksteen, gekaleide gevelstenen, gebruik van hout en strakke zwarte ramen een warme, hedendaagse sfeer uit. Weldoordachte contrasten in materiaal en kleur zorgen voor een verrassend eigentijdse invulling van een tegelijkertijd traditioneel ontwerp.

De woningen beschikken elk over een tuin, tuinberging en inpandige garage. Binnen tref je een royale woonkamer en een moderne keuken die uitgeven op de achtertuin. Verder zijn er nog drie slaapkamers, een luxueuze badkamer én een aparte kantoorruimte.

Wil je je huis graag verder personaliseren? Een kolfje naar de hand van ons team. Ga samen met onze interieurexperts aan de slag om bijvoorbeeld nog wat extra woon-of slaapruimte te creëren. Zo kun je ervoor kiezen om de zolder volledig te laten afwerken en hier eventueel een extra (slaap)kamer te voorzien. Deze woningen worden gebouwd onder Wet Breyne, opstart project is voorzien in voorjaar 2022.

KLIMAATVRIENDELIJK

Bouwen met het oog op de toekomst. Dat vinden we bij So Real vanzelfsprekend. Daarom woon je in De Winghe duurzaam en bijna energieneutraal (BEN). De woningen zijn uitgerust met onder andere zonnepanelen, bijzonder goede isolatie en comfortabele vloerverwarming.
Niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portefeuille. Zo bescherm je de mooie omgeving waar je elke dag van geniet en kies je tegelijkertijd voor een slimme investering in de toekomst. De woningen kunnen zelfs aangepast worden op vraag van de koper zodanig dat de woningen een E peil <20 bereiken.

NATUUR & MENSEN

Tielt-Winge is een rustige gemeente in het oosten van Vlaams-Brabant. Ze staat bekend om haar prachtige natuur, vriendelijke mensen en ideale ligging tussen steden zoals Leuven en Aarschot. In het aangrenzende Sint-Joris-Winge zijn allerlei winkels en voorzieningen te vinden. Wist je bijvoorbeeld dat het Gouden Kruispunt, een levendig winkelcentrum, op een steenworp afstand van je toekomstige huis ligt?

Overzicht Project

De Winghe in St. Joris Winge.

unit Woonopp. Slk.
WONING 1 - HOB 265 m² 3

Verkocht

WONING 2 263 m² 3

Verkocht

WONING 3 - HOB 247 m² 3

Verkocht

WONING 4 - HOB 247 m² 3

Verkocht

WONING 5 - HOB 242 m² 3

Verkocht

Deel dit project

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.