Schitteren in Diamands - 6%.

Terug naar overzicht

Schitteren in Diamands - 6%.

Borgstraat - Livien vd Looystraat A • 2890 Sint-Amands

Borgstraat - Livien vd Looystraat A • 2890 Sint-Amands

Tel. +32 475 222 722

info@soreal.be


Met veel trots stellen we ons project “Residentie Diamands” voor. Op deze plek in Sint- Amands huist gezelligheid, herinneringen van geluk en warmte. Oorspronkelijk een fietsenwinkel, vervolgens een speelgoedwinkel...beiden hebben menig oogjes doen twinkelen bij het zien van al dat moois. Residentie Diamands brengt dat gevoel, die twinkel en schittering opnieuw tot leven.

Diamands is een schitterend project in het hartje van Sint-Amands. Deze kleinschalige residentie telt 2 gebouwen van elk 8 appartementen, gescheiden door een prachtig aangelegde binnentuin. Een stukje groene oase zeg maar, tussen beide gebouwen. Kortom, een garantie op rustig en exclusief wonen vlakbij alle voorzieningen en niet onbelangrijk, dichtbij metropolen Antwerpen en Brussel. So Real bouwt met passie, klein of groot, we hechten enorm veel belang aan kwaliteit en beleving. Transparantie, oog voor detail en een persoonlijke begeleiding zijn volgens ons de sleutel tot succes.

In Scheldeland, ook wel Klein Brabant genoemd, gevormd door de gemeenten Bornem en Puurs-Sint- Amands, slingert de Schelde zich in verleidelijke bochten een weg tussen groene oevers, slikken en schorren. Hier kan je jezelf helemaal onderdompelen in een dromerige atmosfeer en de onmetelijke gastvrijheid van zijn gezellige inwoners. Wandelaars, fietsers en cultuurfanaten kunnen in onze streek hun hartje ophalen. Natuur, cultuur, erfgoed, events: in Klein-Brabant-Scheldeland is er voor ieder wat wils. Klein-Brabant...dat is onder meer het sprookjesachtige kasteel van Marnix de Sainte Aldegonde in een bocht van de oude Schelde, het statige Kasteel d’Ursel met landschapstuin en Paviljoen De Notelaer. Maar ook De Zilverreiger, het streek-en vlechtmuseum, waar oude tradities nog volop leven. Een stevige brok militaire geschiedenis vind je in Fort Liezele of gluur even bij de buren en bezoek het Fort van Breendonk.

Heb je graag wat cultuur, dan volg je de voetsporen van Emile Verhaeren in Sint- Amands.

Klein-Brabant...dat is fietsen en wandelen in het land van Stille Waters, terwijl je gebruik maakt van de unieke veren over de Schelde en de Rupel.
Klein-Brabant...dat is proeven van verse asperges of paling in ‘t groen met een lekker streekbier op een verDuveld mooi terrasje!
Klein-Brabant...een streek op de wereld- kaart gezet door de productie van COVID- vaccins door Pfizer.

Residentie Diamands is gelegen aan de Borgstraat en de Livien van der Looystraat in Sint-Amands. Een topligging met alle voorzieningen in zijn nabijheid. Een dorpskern, grootwarenhuis, financiële instellingen, scholen, een uitgebreid openbaar vervoer inclusief veerdiensten en een waaier aan bezienswaardigheden. LIGGING. Klein-Brabant maakt samen met de Rupelstreek en het Vaartland (Willebroek) deel uit van de toeristische regio Scheldeland. Deze schilderachtige streek omvat de gemeenten Puurs-Sint- Amands en Bornem. Uiteraard zijn er ook heel wat deelgemeenten. Voor Puurs-Sint-Amands zijn dat Breendonk, Liezele, Ruisbroek, Kalfort, Lippelo en Oppuurs. In Bornem , op een boogscheut van Sint-Amands, geniet je dan weer ten volle in Hingene, Mariekerke, Weert, Branst, Buitenland, Eikevliet en Wintam.

Overzicht Project

Schitteren in Diamands - 6%.

  • Alle
  • Gelijkvloers
  • Verdieping 1
  • Verdieping 2
unit Verdieping Slk. Prijs
B01 Borgstraat 0 2

Verkocht

B02 Borgstraat 0 2

Verkocht

B03 Borgstraat 0 2

Verkocht

B1.1 Borgstraat 1 2

Verkocht

B1.2 Borgstraat 1 1

Verkocht

B1.3 Borgstraat 1 2

Verkocht

B2.1 Borgstraat 2 1

Verkocht

B2.2 Borgstraat 2 1

Verkocht

V01 Livien van der Looystraat 0 2

Verkocht

V02 Livien van der Looystraat 0 1

Verkocht

V03 Livien van der Looystraat 0 2

Verkocht

V1.1 Livien van der Looystraat 1 2

Verkocht

V1.2 Livien van der Looystraat 1 1

Verkocht

V1.3 Livien van der Looystraat 1 2

Verkocht

V2.1 Livien van der Looystraat 2 1

Verkocht

V2.2 Livien van der Looystraat 2 1

Verkocht

Deel dit project

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.