Eigentijds in Eigenbilzen.

Terug naar overzicht

Eigentijds in Eigenbilzen.

Sint-Ursulastraat z/n • 3740 Eigenbilzen

Sint-Ursulastraat z/n • 3740 Eigenbilzen

Tel. +32 475 222 722

info@soreal.be


Beide woningen zijn BEN (Bijna Energie Neutraal) en zijn elkaars spiegelbeeld. De tuinen zijn van elkaar gescheiden door groen zodat privacy gewaarborgd is. De woningen genieten van een enorme lichtinval door de grote aluminium raampartijen.

De open leefruimte en keuken, terrassen van 25m2 , de lichte gevelsteen en houten afwerking geven dit project extra karakter en creëren een ware architecturale meerwaarde in het straatbeeld. Deze halfopen woning is een architecturale lust voor het oog, ontworpen door onze gerenommeerde architecten, D&D architecten/ Drieskens en Dubois.

De lichte gevelstenen in combinatie met de houten afwerking, de grote aluminium raampartijen en ruime terrassen zorgen voor een moderne doch warme uitstraling.

De woningen tellen 3 etages: het gelijkvloers/de garage en bergingen, de leefruimte en keuken op niveau 1, de slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen op niveau 2. Bijkomend zijn deze woningen "Bijna Energie Neutraal" waardoor er belangrijke voordelen zijn voor de koper: gedurende 5 jaar een vrijstelling van 50% OV en uiteraard de positieve impact op uw energiefactuur. De woningen tellen elk 170m2 woonoppervlakte en 2 terrassen aan de voor -en achtergevel (25m2 + 2m2) van de woningen. Privacy is gegarandeerd door de hoge omheining en groenaanleg tussen beide woningen.

Een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd door de open leefruimte en keuken. 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, 2 toiletten, een handige berging tegenover de keuken, 2 bergingen en een inpandige garage op het gelijkvloers maken van deze nieuwbouw niet enkel een absolute must have maar ook een architecturale, duurzame meerwaarde in het straatbeeld.

De kwalitatieve afwerking kan afgestemd worden op de keuze van de koper, individuele begeleiding doorheen het bouwproces maakt dat deze woning uw persoonlijke touch krijgt. So Real staat voor kwaliteit, eigentijdse ontwerpen, duurzaamheid, no nonsense en korte, directe communicatiekanalen.

Overzicht Project

Eigentijds in Eigenbilzen.

unit Woonopp. Slk. Prijs
W1 170 m² 3

Verkocht

W2 170 m² 3

Verkocht

Deel dit project

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.