Low-energy in Kumtich.

Terug naar overzicht

Low-energy in Kumtich.

Tassinstraat 108 • 3300 Kumtich

Tassinstraat 108 • 3300 Kumtich

Tel. +32 475 222 722

info@soreal.be


Deze woningen tellen 3 slaapkamers, zijn uitgerust met zonnepanelen en bekomen daarom alle voordelen van een BEN woning. Een BEN-woning is een woning die weinig tot bijna geen energie verbruikt om te verwarmen, te ventileren, te koelen en warm water te produceren. De weinige energie die toch nodig is om deze nutsvoorzieningen te garanderen, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Een BEN-woning moet een E-peil hebben van E30 of lager en voldoen aan EPB-eisen voor thermische isolatie en netto-energiebehoefte voor verwarming, voor risico op oververhitting, voor ventilatie en voor een minimumaandeel hernieuwbare energie. U bekomt allerlei voordelen, bent in orde voor de norm 2021 en U geniet van een fikse korting op uw roerende voorheffing gedurende enkele jaren.

Deze woningen, gelegen in Kumtich, liggen in een groene omgeving omringd door velden, dichtbij Leuven en de E40. Een ideale ligging dus. De huize hebben een ruime omheinde privé tuin en terras, een autostaanplaats en een tuinberging van 9m2. De zwarte aluminium ramen en rollaag in de gevel met kleurschakeringen geven deze huizen net dat extra tikkeltje meer.

Onze architect Drieskens en Dubois heeft deze woningen ontworpen met de de nadruk op privacy, het behoud en genot van het groene karakter en een ideale indeling zodat U zich snel thuis voelt. De woningen worden kwalitatief afgewerkt en zal U , met een 1 laags dekkende primer, opgeleverd worden in februari 2021.

Naast een berging heeft U ook een extra tuinhuis/fietsenberging en een nog af te werken ruime zolder. Via de inkomhal komt U in de leefruimte en keuken. De keuken heeft een L vorm met ruimte voor krukken, zodat U makkelijk en toegankelijk omgang heeft met uw gezin of gasten tijdens het koken. Het grote schuifraam in de leefruimte geeft uit op een terras en privé tuin, dit op eenzelfde niveau. Hierdoor kan U genieten van een prachtig uitzicht en een mooie lichtinval doorheen de woning. Omdat we veel aandacht besteed hebben aan comfort en indeling, komt U via de keuken in de berging. Achteraan uw tuin, vindt U de tuinberging. Een strakke houten trap leidt U naar de bovenverdieping. Deze is ingedeeld in 3 slaapkamers, tussen 2 slaapkamers is een badkamer met inloopdouche, een 2 pers. wasmeubel en wandkast. Op beide verdiepingen heeft U een toilet met wasbak.De zolder bereikt U via een afgewerkte houten trap. Deze etage biedt U extra bergruimte.

Aarzel niet om contact op te nemen om ter plaatse een kijkje te nemen, overtuig uzelf! Deze woningen zijn ook geschikt als investeringseigendom.

Overzicht Project

Low-energy in Kumtich.

unit Woonopp. Slk. Badkamer Parking Prijs
Woning 1 120 m² 3 0 0

Verkocht

Woning 2 120 m² 3 1 1

Verkocht

Woning 3 120 m² 3 0 0

Verkocht

Woning 4 120 m² 3 0 0

Verkocht

Woning 5 135 m² 3 1 1

Verkocht

Deel dit project

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.