Merkwaardig Mercko

A2.3

Romboutstraat 21 • 3740 Bilzen

€ 434.000


Architectuur met grote A
De hoek die de Korenstraat en Romboutstraat in hartje Bilzen met elkaar verbindt, staat bij élke Bilzenaar – en ver daarbuiten – in het collectieve geheugen gegrift als de Merco, de kledingwinkel op maat.

Wij voegden de K van Kwaliteit toe in residentie Mercko. De iconisch plek maakt in het nieuwe project plaats voor enkele exclusieve woondromen. Uit de assen van het voormalige pand, rijzen 8 appartementen in unieke keramische gevelbekleding met natuursteenlook. De kleren maken hier duidelijk de man. De brons/goudkleurige ramen benadrukken het luxueuze karakter, de rode draad doorheen het project. Daarbij voeden thema’s licht en lucht het ontwerp van de architecten.

Het project bouwt zich op in drie verdiepen. Drie tweeslaapkamerappartementen op de eerste verdieping, een kopie daarvan een etage hoger en op de hoogste etage twee prachtige penthouses. Elk woonunit heeft een ruime open living en keuken. De woningen zijn afwisselend voorzien van een lichtrijk zicht op de Korenstraat en de Romboutstraat
met een bijhorend terras.

De gunstige oriëntering doet hier de hele dag genieten. De appartementen zijn voorzien van
handige bergingen in de woning zelf én ondergronds. De grote fietsenstalling tussen de handelspanden op het gelijkvloers zorgt voor een veilige opbergplek voor je stalen ros. Kortom: project Mercko is een stukje hoogwaardige architectuur doordrenkt in doordacht ruimtegebruik.

Duurzame focus
So Real blinkt uit in duurzame en energiezuinige keuzes. Het is de laatste jaren een constante in het uitdenken en -werken van projecten. So Real blinkt uit in duurzame en energiezuinige keuzes. Woonproject Mercko in Bilzen krijgt een warmtepomp, zonnepanelen, superisolerende beglazing en een duurzame, onderhoudsvriendelijke gevelbekleding.

Het kleinschalige en kwalitatieve project geniet ook van een 6% btw- regelgeving. Zo ben je verzekerd van een gunstige financiële regeling. We onderzoeken graag samen met jou of je in aanmerking komt.
 

103 m² d'espace de vie

12,35 m² de terrasse

2 chambres à coucher

1 salles de bain

epc valeur a

EPC Label

+ = = + +

Valleur de terrain

€ 79.000,00

Valleur de construction

€ 355.000,00

Prix demandé

€ 434.000

TVA

€ 21.300,00

Frais d'enregistrement

€ 9.480,00

Prix total

€ 464.780,00

Partagez ce projet

Entrez un prénom valide s'il vous plaît.
Entrez un nom valide s'il vous plaît.
Entrez un numéro de téléphone (mobile) valide s'il vous plaît.
Veuillez entrer une adresse e-mail valide.
Entrez un message s'il vous plaît.